Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
show me how it's done.


nöjd.

Och det gör ont att se
dina ögon bli ledsna
på grund av mig
på grund av ett
'Nej tack, jag åt innan jag kom'



(jag antar att den frasen börjar
bli gammal och genomskinlig)





men det gör lika ont
att se mina egna ögon
fyllda med tårar
när den där dumma
lådan visar
fel siffror
om och om
igen




Fri vers av Solstorm
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-19 17:09



Bookmark and Share


  Miss Pauline
hemsk, ärlig
och självklart brutalt bra
2008-12-20

  Sofiapoema
Aaarhh, det där skar rakt egenom mitt hjärta.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm