Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla bön..


Du ängel..

 

bred dina vingar
över dem jag älskar
låt dem vila sina
trötta tankar
om alla måsten

Låt dem lugnt få
sin ro under
ditt beskydd

Ge dem drömmar
om hoppet och
kärleken

Ge dem styrka
att klara morgondagen

Låt dem få sova
med alla vackra drömmar
och låt dem drömma om
de de älskar

Låt deras morgondag bli den vackraste

och den lyckligaste




Fri vers av Gryft
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-16 22:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jisses mannen!!! Du har skrivit något som jag tycker är bland det vackraste bästa du satt på pränt! Mycket mycket fint! En skön stämning med kärleksfulla rader som berör!
2008-12-17

  Miss Mod
Vad vackert, hoppas Du älskar många.
2008-12-16

  Svartsilver
vacker bön!
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft