Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I nattens  tystnad


Jag är ditt eko...

 

Du tar mina händer och
för dem över din kropp
jag följer den som den blinde
du är min
ledstjärna

Du använder mig
jag låter mig användas
för att ge dig
för att få dig
dit du vill


Du för mig
dit jag vill
jag följer
som ett eko
din kropps rörelser
kroppens linjer
och lust

Längs böljande
vidder av knottrig hud
öken och oaser
som ett stormande hav
går din kropp i vågor
och jag smakar ditt salt


Din röst som en
ljudboj på mitt hav
Jag följer dina toner
så nära
varje nyans
medan mina händer
spelar med dina strängar

Ditt eko

 




Fri vers av Gryft
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-16 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft