Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som de där "Alla barnen tittar in i ugnen...alla utom Rut...för hon tittar ut"



Alla gubbar...

 

 

Alla gubbar skriver smörpoesi

alla utom Svenna

för han vässar sin penna 




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 411 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-17 19:52



Bookmark and Share


  fågel grå
Som sagt..du är kul..
2008-12-23

    tramp
å alla poeter var fulla
utom Tramp
för han var torr som en svamp
2008-12-19

    Ken Cassel
Du är rolig du

:))
2008-12-19

    ej medlem längre
Alla barnen ser på tv, förutom Sven, han är antenn.
2008-12-18

  Cris
Finemang!
2008-12-18

  lodjuret/seglare VIP
nä nä mai neim iss nått svempa
2008-12-17

  aol
ler så sant
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du