Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvisit


Mamma kom på besök igår
Hon satt intill
smekte mitt hår och nynnade
en trygg men vemodig melodi
Som om hon förstod detta
med kvicksandsfällan som jag
har råkat hamna i

Jag ville vila mitt huvud i
hennes famn,
höra henne viska mitt namn
med sin lugna röst
Jag ville vila och finna tröst

Men tiden som stod stilla
gick med ens i hast
och jag slets ur min dröm
till naken, vaken vardag
vaken, fast
Mamma, hon vilar än,
i evig, i tidlös,
i sorgsna minnens sömn




Fri vers av enna
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-17 23:05



Bookmark and Share


  Rockalex
En levande beskrivning av en minnesvisit
2009-02-09

  Miss Mod
Bästa enna! Vad vackert beskrivet om moderslängtan, evig längtan efter tidlös trygghet.
2008-12-21

  MeAmmie VIP
Vemodig och vacker likt en vaggsång<3/Ammie
2008-12-18

  Lsk
sorgligt o vacker
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

enna