Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ingen ide på titel..


vittsvart kast

har du någon gång haft fjärilar?
du vet såna i magen
irriterande och flaxande
men ruggigt sköna ändå

har du någon gång sett verkligheten?
du vet med ögon
som ett nyfött barns
så ärligt och älskande

har du någon gång känt ångest?
när magen krampar
och magen är full av lik
av brända fjärilar

har du skiftat på en sekund?
från liv
    till död
         och livlöshet




Fri vers av Fredric
Läst 478 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-18 22:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
gillar takten i raderna med bilderna som skapas...och det dräpande slutet...
2008-12-18

  Sanningsägaren VIP
känns för nära
för att kunna kommenteras
stark
2008-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric