Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Nakna fötter täckta av snö
En frusen hands stöd mot hakan
Blå läppar som sakta formar ord
Två hoppfulla ögon som letar på himlavalvet
Letar... efter ljus










Fri vers av Grief
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-12-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief