Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken är du

*,


likt tårarna på mina kinder
flödar den smälta snön
i sprickorna
längs den kalla gatan

och musiken
som en gång värmde mitt hjärta
är vilse i dimman

men jag ser fortfarande dina ögon
när jag blundar

som de vackraste av stjärnor

och jag kan fortfarande känna
dina fingrar i mitt hår
när vindarna leker

jag låter tankarna försvinna
till den där natten
när du gick

du höll om mig
som om du aldrig ville gå


dina ord var få
men värmen är hela du
så det gjorde inget

kärleken
som fyllde mitt hjärta
gjorde mig yr av lycka
men

du gick

och just nu ligger jag i sprickorna
på den kalla gatan

och jag väntar stilla i dimman
lyssnar

efter att höra tonerna från din musik



en gång till




Fri vers av annso.fie
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-19 15:36



Bookmark and Share


  aol
så underbart gripande kärlespoesi som slutar så olyckligt

läs min dikt kär så önskar jag dig
2008-12-27

  friheten
Helt underbar rad

"du höll om mig
som om du aldrig ville gå"
2008-12-19

    Nicklas VIP
Kan känna igen mig, minnas den där underbara känslan.. Ooh.. får rysningar. Väldigt vackert skrivet, du målar med orden. Applåd!
2008-12-19

  millie
tyckte att den var jättebra
det låter sorgligt alltihop
bra slut!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie