Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns bara en stilla kväll..


Sjöjungfrun

Plask...


klippan är sval

som hud

lägger min hand

där du satt

värmen ligger kvar

tittar runt

häller upp fem droppar

vin till


Hör dig fnittra

-Kom nu

Ser dig glittra ikapp med havet

naken  simmande runt bryggan


följer med blicken

den väg du gick

handuk,bikiniöverdel

och på bryggan biknitrosor

och du simmar i havet

  vacker naket


-Fegis..

jag ser dig i ögonen, du lockande,

allt under ytan, lockande

Bilden fastnar,jag sitter fast

vill vara där

men vill inte missa detta ögonblick


-Det är jätteskönt,kom nu,ta av dig och

hoppa i!!

Jag vet att det är skönt

eller att du är våt

Allt just nu är skönt

bilden av dig

havet och tanken på din

kropp där under vattnet

Svåra val!


Ok,bryter förtrollningen

tar en sipp vin

reser mig

tar av mig badbyxorna

tre steg och dyk

ser dig underifrån

trampa vatten i skimmer.

Vackraste.

 

Glider sakta upp nära nära

med händer utefter din kropp

 känner din värme

bryter ytan

 och en stilla kyss

och din kropp mot min

säger allt.

 

-Sjunk bara ner med mig nu,

 vi lägger oss på botten

 och älskar..

-Går de?

-Nej,men jag drunknar lycklig..

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-19 17:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Fin visuellt och känslan finns där, men skippa vinet...
2008-12-22

  Svartsilver
all denna kåthet.....du är bra!
men 5 droppar vin är förlite*s*
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft