Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att det var

genom evigheter fanns vintervit snöluft

bräckta vårtårar

längst ut på tunga yrvakna grenar

som föll

tangerade en livslång sekund

 ögonblicket

när det kändes

hur lätt det var

att vilja

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-19 22:46



Bookmark and Share


    deb8
Oj gulp vad sanslöst vackert. Du har fångat evigheten där i dina ord, ett stilla ögonblick i allt liv som någonsin funnits och någonsin kommer att finnas. Underbart!!
2008-12-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Mäktigt vackert...genom varje ord/B
2008-12-19

  ¤Anne¤
Otroligt vackert!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren