Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyskalkyli

jag är faktiskt ingen femfemma

fast inte en siffra står rätt...

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 00:55



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
hunorn måste kunna plockas fram emellanåt, tex när man ska få litt distans till det egna jaget

bra skrivet!!
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
*Skrattar!*

En femetta snarare.
2008-12-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Du är en tiopoängare!!!
/B
2008-12-20

  sol
klart du är en femma!
MVG
-minst!

god jul, bruden..
2008-12-20

  RogerIvan
Funderar på om verkligen siffrorna måste stå i ngn speciell ordning? Egentligen...
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren