Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda fläcken

höljd av  ett sorgmodigt kvalmigt töcken

klistrar imman sig fast

bakom utsikten

så hon vände blicken inåt och

såg att den som skymtade då

trots allt var en annan




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 01:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland måste man tillåta sig själv att bli en smula introvert.
Det är ju trots allt genom sig själv som man känner andra.
2008-12-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, så kan det vara, du beskriver underbart vackert!!/B
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren