Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina läppar sitter fortfarande kvar.............

 

mot mina

du släppte dem aldrig

du sa de där vi var

allt i regnet

och kysste mig igen

du gav mig nått att

tro på den natten

och du släppte aldrig mina läppar


du sa sanningen

när vi dansade ner för gatan

du sa mig

du sa oss

mitt liv utan dig

vårt utan oss

skulle vara

ett liv utan kärlek

läppar mot läppar

och du släpper dem inte


ensam efter du lämnat mig

står jag där ensam

 grått i ton med natten

 en tår av dig i min hand

doften av närhet

halsduk i min hand

 och dina läppar mot mina

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft