Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn

Vart tog drömmen vägen

Lycka och lyckad
Bildad och utbildad
Kärlek och familj
Ansvar och barn

Lycka nog att göra vad du vill
Bildad nog att jobba med diverse
Kär nog att älska en tonåring
Ansvar nog för att hämta ut bidrag

Du som ska fortplanta mina gener
Göra mej stolt över ditt val av jobb och titel
Välja rätt mamma till mina barnbarn
Försörja mej när jag blir gammal

Ser mej i spegeln och ler
Vem är jag som dömer
Jag som redan är dömd

Vad gjorde jag som var så bra
att jag kan bedöma andras val

Gud, hjälp mej arma människa
så att jag ser med dina ögon...




Fri vers av pärlan
Läst 498 gånger
Publicerad 2005-08-20 01:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag fick gåshud och mer behöver jag nog inte säga - utom att jag sparar hem den....tack
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan