Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats melodi


Du rör vid mej

mitt hjärtas sträng

Spelar an ackord

ingen annan hört

Ljuv musik

som helar

skapar.


Kärlek

som ljuder

sjuder och

lever

Älskar

omfamnar

ger mig till dej.






Fri vers av pärlan
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-08-20 01:47



Bookmark and Share


  Eduardo
jag var med ända till:

Älskar
omfamnar
ger mig till dig...

Tycker bara det "låter" (hehe) bättre om den slutat:

Kärlek
som ljuder
sjuder och
lever

men det är bara min åsikt, den är ju trots allt väldigt bra ändå :-D
2005-10-01

    Solvinden
Personligt, ömt och fint
2005-08-21

  Mårten
fint skrivet
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

pärlan
pärlan