Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om autism...


Ge mig en chans

när är nära, är det att trösta ibland,

var är nära

är det att hålla i hand,

närmare se in i en annan...

Då kan jag vara så nära jag kan.

Jag lever bakom min livsnödvändiga integritet,

därför att jag råkar bara vara

lite skörare än dig...

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-20 15:15



Bookmark and Share


  aol
så gripande fint
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Nära är nog att engagera sig.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren