Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag väntar på dig...

 

 

morgontrött

du morgonvarm

med lusten i min hand

väntar  dig

lätt smekande

dina bröst

och dina särade lår

väntar och tiden står still


vi rör varann

vi rör sanningen

som vi aldrig sett den

nya själar i kroppar

och ny tid


Och sanningarna har

aldrig ändrats

Din kropp vill ha

jag vill ha din

hungrigt svulten

äter jag dig

med ögon
 
mun och händer


Varm och suckande

rodnande

blundar du med

blicken mot taket

blind för allt

utan din lust

väntande på stjärnfall

Vattenfall

befrielse

 




Fri vers av Gryft
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-20 15:22



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Poetsikt sensuellt, känslorna uppfångade eller infångade...
2008-12-22

  friheten
Instämamnde med S
2008-12-21

  Svartsilver
Det där du gryft har du fångat bra!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft