Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av en slump fann jag den här texten, häromdagen som jag skrev när jag var liten....


Ensamhet

ensam och övergiven

ensam kanske överbliven

ensam med ett hjärtesår

ensam i ett hörn med en tår

 

ensam utan val

ensam med tusen kval

ensamheten är väl inte alltid svår

men tänk den ofrivilligt i många år

 

ensam i mörker och

köld

finns det då en skyddande

sköld

möjligen en vän

finns det någon till

 en ensam en......

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-20 15:24



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
O, den griper tag och släpper inte! Hoppas du hittar flera.
Hur gammal var du när denna såg ljuset?
2009-04-02

    Maria Malm
Vilket fynd! Så mycket tankar hos en liten!
2008-12-22

  lyckeli
ibland vaskar man guld och finner
mycket tankar
och känslor

från liten
2008-12-21

  RogerIvan
Enkel tydlig och stark. Vilken tur att du hittade den igen:)
2008-12-21

    Bodil Sandberg
här kan man märka poetissans gryende ban mot poesin...i den ensamma stund..hur övergivenheten formades till ord rann ut och blev den mest gripande lyrik - starkt min vän!
2008-12-21

  Ilona _L
Jättefint skrivet! Jag blir riktigt rörd!
2008-12-20

  friheten
så vacker skriven
2008-12-20

  Mygg
Jätte fin!
Hoppas du hittar fler!
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Den var fin!
Hur gammal var du då?
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren