Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

kan vara någons älskling en tid, kanske en evighet, ett sår kan du vara ett minne, en doft av en känsla, varmare än så, du kan vila i en grav långt borta ,bortglömd ; du är så intimt.Som du känner mig , som du känner dig. Men du, bara du ; alltid , livet är så kort...vad är ett namn mot ett förtroligt du




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 16:46



Bookmark and Share


    Melona
du

detta tilltal som
är stort
som om du
du som om
om som du

ja...
du, detta är fint...
och kloksnyggt,

skulle dock behöva stuva om lite i texten, du vet
när man skriver med iver, blir det lite slarvfel stundvis...

fint detta, tack!
2008-12-21

    Bodil Sandberg
En fantastiskt vacker och känslofylld dikt min vän!!!
2008-12-21

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-12-20

  Ilona _L
Den rymmer många känslor!
2008-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Här nere på jorden handlar det om några år som susar förbi med oerhörd sula.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren