Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du

 

 

förstår du mig
när jag säger
saknad
älskar
jag är jag

förstår du
denna tår
förstår du
skillnaden
mellan du och svart

förstår du
före och efter
i min tidräkning
du är mitten
innan fattade
jag inget
och nu efter inget

förstår du saknad
av allt
i mitten du
jag och du
när vi var

förstår du då
mitt glas i
vin och tårar

 

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft