Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1999-10-15


Meningen med livet

Hon hade hittat meningen med livet
hon fann den i ett barn
Hon fick den bara lånad
tills barnet dog en dag

Hon fumlade bland känslor
hon hittade inte ut
Hon la sig ner och somnade
hon trodde att livet tagit slut

Hon fick besök i drömmen
hon blev tröstad av ett barn
Hon kände barnets värme
men i drömmen kan hon inte stanna kvar

Hon vill tillbaks till livet
hon önskar, hoppas, tror
Hon har fått pröva känslan
att en gång få bli mor




Fri vers av Marlou
Läst 548 gånger
Publicerad 2005-08-20 10:23



Bookmark and Share


  pärlan
hÅller med föregående skrivare. Det finns mycket hopp i detta! Tack
2005-08-21

  himlens hemlighet VIP
strark känsla förmedlas och rimen fungerar bra...tycker om att längtan till livet är starkt...ger hopp
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Marlou