Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Vi drack oss fulla på gammal hallonsoda. (Falska toner)

Älskling minns du när vi drack oss fulla på hallonsoda,
Men nu tappar jag flaskan i golvet varje gång jag försöker dricka hallonsoda.
Att bli fulla på hallonsoda,
Var det enda sättet vi kunde fly från verkligheten.
Jag är så ensam nu,
Jag måste till och med sjunga med panik i halsen
Utan dig.

Blinka
Lilla
Stjärna
Där,
Minns
Du
Inte
Att
Vi
Sjöng
Dom
Orden
Falskt
Med

Panik
I
Halsen,
Tillsammans?

Nu tvingas jag se världen gå sönder utan dig,
Och nu vet jag att jag dör med mina falska sånger.




























E

















N
















S
















A






























M
































.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel