Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön..

Knäpper mina händer
ber för världen i sin nöd
i det tysta många lider...
hjälp dem Herre, Du Livets bröd





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-21 12:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Instämmer i din bön.

Eva
2008-12-26

  Maria T
En vacker och innerlig bön.
Amen
2008-12-26

  Johan Bergstjärna VIP
Amen.
2008-12-21

  Quasimodo
Mycket kärlek och ödmjuklhet till livet och ALLA som är där !!
2008-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Amen.
Lidandet är globalt.
Det värsta lidandet stundar om man vägrar att ta emot Jesus.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP