Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Vintermenuet



I
Snön lyser
på marken
vinden är frusen
Flingor faller
genom springor
av rosenknopp
du är en bland
*Tusen*

II
Gatan blänker
bländande strössel
knastrar i marken
lystrar till ljuden
Vintergatan likt
ett oändligt
*Pussel*

III
Vidare in i
värmande hjärtan
frusna fötter
få ro igen
Kryper närmre
glömmer smärtan
somna i ro
*Min vän*




Fri vers av linlugg
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 12:54



Bookmark and Share


  Erik L
Riktigt fin text även om jag blev lite "besviken" då jag förväntade mig en sonett, vilket detta inte är. Fint skriven hur som haver och jag gillar också att du smyger in rim i texten.
2008-12-21

    Halfdan
Det här är ingen sonett; du skulle kanske byta titel...?
Fint foto har du på din sida.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg