Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom rymd..

Vinterkalla natt
av gnistrande stjärnor
lysande i det mörka...
på vintergatans oändliga rymd
blickar uppåt det stora vida..
ifrån denna lilla värld...
mitt hem på jorden blott en tid
ett annat bortom stjärnors rad..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 13:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Gnistrande hoppfull text.

Eva
2008-12-26

  Maria T
"Mitt hem är ej på jorden
nej ovan skyn det är"
2008-12-26

    wildrosen
oändligt vacker likt vintergatan....
2008-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Gnistrande vackert.
Och ett rätt perspektiv!

"När jag ser din himmel, dina fingrars verk, månen och stjärnorna, som du har berett, vad är då en människa...?"
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP