Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

möjligheten att kunna

ändå

trots allt

gör den ont 

någonstans ibland vingslag

rymder och

mellanrum

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-21 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker den gör ont för att den är ouppnåelig.
2008-12-22

  * Ammi *
bra ordat!!
2008-12-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Vad bra du har beskrivet..dessutom mycket vackert/B
2008-12-21

  Ulf Lagerholm
som en seglats genom ett hav av luft

hattlyft
2008-12-21

  Lia-Lej
Stämmer väldigt bra!
2008-12-21

  friheten
Bra skriven!
2008-12-21

  Miss Mod
Jag är också ofta i mellanrum, har bara inte kommit på det förut.TACK.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren