Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pragmatik

Stanna upp en stund.
Stanna
Lyssna på ditt hjärta och hjärna
Lyssna

Tänk framåt och grubbla
Tänk
Åtgärden är så enkel
Åtgärda




Fri vers av Fredric
Läst 466 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah... Jag önskar att den där åtgärden kom i min väg,
enkel...
Ack.. denna tanke..
(fin tanke..)
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric