Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusare tider ..o ett nytt år

Vi går mot ljusare tider

solen har vänt

 eller vi har vridit oss

tillbaka igen

 

vi är långt bort nu

från värmen

så långt man kan komma

men nu väntar ljuset

och allt vänder

 

men därimellan kommer julen

 

            så

 

 

 GOD JUL PÅ ER ALLA

OCH GOTT NYTT LIV

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 22:36



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
God jul på dig med,

fin känsla du förmedlar, cosmic J
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft