Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Rädslan höjs 100 gånger i minuten. (Det gör ont.)

Rädslan höjs 100 gånger i minuten,
och jag vet att jag inte är stark.
Även om jag lyckas överleva kvällen och nästa dag,
Så är svag det enda jag är.
Jag har klarat av att glömma bort några saker,
Men endå tycks jag minnas för mycket.

Aj
Aj
Aj,
Vad
Det
Gör
Ont
Nu.

Jag
Vill
Ärligt
Talat
Inte
Mer.

Och samtidigt som rädslan höjs 100 gånger i minuten,
Sänks livs glädjen 1000 gånger i sekunden.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel