Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgången

mjuka trär jag dem över min hud

minnen som andas du

vilande i varje fiber

som tvättats bort för länge sedan

då känner jag  doften

som vore havet en människa

en enda

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-22 01:50



Bookmark and Share


  noname_realmind
Snyggt!
2008-12-22

  Lia-Lej
Visst är det något alldeles särskilt med lukten av den man älskar, man får den inuti!!
2008-12-22

    Maria Malm
Kärleken är evig..jättefint skrivet.
2008-12-22

    Bodil Sandberg
Sannerligen en stark dikt min vän!!..oerhörd kärlek och saknad!!
2008-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Diggar verkligen det där du skriver om havet!
Jag skrev en gång att den första jag tänker på när jag blickar ut över havet är den som ligger närmast mitt hjärta.
Då ser jag hennes ansikte i kolossalformat mot horisonten.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren