Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ensamma

 kalla fötter

som aldrig

nuddat

 når inte 

förankringen

i beröringen




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-23 11:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
fyndigt bra!!
2008-12-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert skrivet. Väcker tankar.
2008-12-25

  friheten
VAcker skriven!
2008-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Nej, får man kalla fötter så tjackar man spikskor och drar listigt iväg.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren