Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julkramen


för två år sedan
det kanske var längre sen
men i alla fall

det var då jag bestämde mig
för att gilla julen

innan dess hade jag
dränkt den med sprit och skit
hatat hatat allt

men tankar kan förändra
nu kan jag nästan skratta

visst känner man sig
smått låg och irriterad
fast en kram hjälper

så jag skickar en kram till er
som behöver den mest




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 09:17



Bookmark and Share


  kath
Kram tillbaka!
2008-12-26

  Thomas Strandberg
Ja, du får en digital kram. Julinfluensan vill inte ge med sig, så det är ett smittofritt sätt att umgås. Inga data-virus(?)! GOD JUL!
2008-12-23

  Jessica Ebbesson
Man behöver alltid en kram - Kram!
2008-12-23

  Teresia Ridell
Tack jag behöver verkligen en idag o ger likaså en tillbaka; KRAM !
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP