Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yeah Got some hell to pay ya, I steal your thunder The joy of violent movement, pulls you under Ooh bite the bullet, well hard Yea, but I bite harder, so go too far Too far


Beroendeframkallande


~


det finns ett nöje i att må dåligt

jag saknar det ibland


det finns bättre dagar


~


du kom

som satellit

klädd i mänsklig hud

kretsade runt

allt som var mitt

hjärtat och kroppen

tills allt imploderade till vita hål



~


det undgår vissa

kryper på andra

väntar på oss alla


~


en hinna över mina ögon

spänner sig runt

tills ytspänningen i tårarna går sönder


i små tunna


strålar


stjärnor


likt vita droppar

av opioid


~


det finns ett nöje i att må dåligt

jag saknar det ibland




Fri vers av Johannes
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-22 10:56



Bookmark and Share


  Robert W
vassssst.

gillar bildspråket med satelliten.

good shit.
2009-01-11

  Ms Lovecraft
Det känns som om det finns viss risk för abstinens. Fortsätt skriv!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes