Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan hålla din hand.


vi fick låna en ängel.








igår dog någons förebild
klippa och far,

och det finns inga ord i världen
jag kan säga för att ersätta
den saknad han lämnat kvar
















Fri vers av Solstorm
Läst 464 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-22 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm