Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng mig inte dörren

 

Det enda
Orden jag säger till vinden
hur det tas emot
bestämmer mitt liv

Men de andra
de som blir kvar i vinden
de osagda
obestämmer

Gråten

Hur kan man fatta

Beslutet
ta det
förstå det

Frälsaren är på väg
min väg
glädje, sorg

Stäng mig inte dörren
lev mig rakt igenom
som vinden

Som kärleken i alltet
nåden given

låt mig leva
utan måste

 

 




Fri vers av Mona*
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-23 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*