Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er alla från Cajsa

God Jul

alla mina skrivarvänner, alla andra med

Hoppas att ni får en trevlig julafton

fina paket, god julmat

vänners gemenskap

 

Tack för att ni är mina vänner

ni betyder mycket

 

Utan er

vore jag tom

 

TACK




Övriga genrer av Cajsa
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-23 14:16



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
God jul och ett gott nytt år kära du! önskar Lasse
2008-12-23

  Mats Henricson
Desamma och grattis till placeringen !
2008-12-23

  © anakreon VIP
Detsamma till Dig!
Carl-Erik
2008-12-23

    Maria Malm
Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År
2008-12-23

  Lena K Nilsson VIP
Tack... och God Jul till dig!
2008-12-23

  devilsangel
god jul till dig också vännen! kram
2008-12-23

  friheten
Tack, god jul på dig med
2008-12-23

  Jessica Ebbesson
Tack vännen - God Jul!
2008-12-23

  Mangal VIP
Önskar dig en stämningsfull och vacker jul!
2008-12-23

  Björn Karlsson
God jul själv Cajsa
Mvh: Björn
2008-12-23

  Cris
Tack och God Jul!
2008-12-23

  Mona*
Tack det samma så här dan före doppardagen.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg