Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsittarkväll

 

 

Uppsittarekväll

med mig

du får om du är snäll

du får sitter upp

sitt du här på

min tupp


vi leker lekar

vi har skönt

och du får klappar

och massor av smekar

 

rida rida ranka

eller när du står

på alla fyra och svankar

jag leker bock och  du får

 

vi slår in

och sätter på

vi tar om

om det nu skulle gå

slickar och slår in

jag får dig du får min

 

Tänd mitt ljus

låt det brinna

låt mig komma

låt aldrig min lust förvinna


Staken står där så grann

du försöker blåsa

men blir mer sug och du kan

få mig att brinna

inga lotter

men du får mig att vinna


Uppsittarkväll med dig

en lycka för mig

bästa klapp jag kan få

massor klappar ger jag dig

bara för du ska må

 

Jag äter skinkan din

 slickar i mig såsen

vill sticka grillpinnen in

men du vill ha mer och

du säger   -får sen

 

 

Sitt i mitt knä

jag vill in i ditt paket

känn den fyrar av

min julraket

vi har skönt och  kul

och älskade

 GOD JUL

 

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-23 16:53



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
haha...ja vad ska man säga, orden flöt på i rask takt.
2008-12-23

  Svartsilver
Haha vilken jäkla bra juldikt!
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft