Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går du nu,,,,,,Jag hinner inte med..

 

Trevande efter dina ord

 söker förklaringar

 till all börja

 av detta slut

dåliga bilder

med en dålig bakgrund

 

Suddigt träder våra ord fram

ur mitt dimmiga minne

Trodde vi hade

men märker nu

det vi har

har vi har bara haft

 

Vänder mig om

och där ser jag

 det som var

och framför oss

en vägg av frågor

och ingen utväg

 

Hur hamnade jag här

i ingemansland

 mellan oss

när fick jag din sista kyss

den vi dog av

 

När slutade vi vara vi

när blir jag mig själv igen

har du svaren

jag har ingen medicin

 

Men håller dig kvar

här i min hand

den hand du höll

den jag la på

dig i tröst

 i den jag höll ditt hjärta




Fri vers av Gryft
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft