Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lägger ut dig

Jag visar min så visar du din ...

växte du aldrig från lekarna  

... vad begär du mer

 

att vi ska idka byteshandel

 

... all min längtan är

redan på väg hem

ensam ...




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 269 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-25 12:29



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Vackert.
2008-12-27

  RogerIvan
Visa mig din ensamhet
så får du se min
sedan byter vi
längtan
med varandra
2008-12-25

  Larz Gustafsson VIP
Hela livet är en byteshandel.
Eller ett mentalsjukhus och ett inferno.
2008-12-25

  Ilona _L
Det finns en sorts besviken ton i denna finstämda dikt.
En sorts uppgivenhet...
Fint skrivet!
2008-12-25

  Cosmic Johanna
Bra, men jag gillar fortfarande barnsliga lekar emellanåt. Bra avslut.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren