Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Spara som]

oj, den känslan var den vackraste - sa jag
precis när jag stoppade den i en ask bredvid hjärtat!




Fri vers av Fredric
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric