Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk värld!

överallt omkring mig finns miljontals ansikten
ledsna ansikten, använda ansikten
vi ser inte längre varför vi existerar
tiden pressar våra axlar och förvrider
förvrider den verklighet som är vår

vi lever i en sjuk värld

överallt omkring mig finns miljontals ansikten
smutsiga ansikten, söndriga ansikten
där springer människor i cirklar
snabbare och snabbare och bara tittar på
när vår värld håller på att gå under

vi lever i en sjuk värld

överallt omkring mig finns miljontals ansikten
skrattande ansikten, gråtandes ansikten
som blundar för vår kommande existens
och njuter av dagen, som den vore den sista
att den dagen fanns för evigt

vi lever i en döende värld..

 




Fri vers av Fredric
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric