Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plantskola för dummies

stekhet och brinnande
här kommer solen och bränner bort alla moln
med närvaro och klarhet
skingras molnen och mina himlar färgas av azur

så växande och levande
mitt frö som planterats för att växa
för att leva och njuta
i vår klara framtid under solens stekheta värme

solen skiner alltid för mig
och regniga dagar är blott i tankarna få
slå ut för mig
låt mig andas dig, låt mig få dig att blomma




Fri vers av Fredric
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 22:51



Bookmark and Share


  Blåbäret
bättre plantskola kan man väl inte växa i? bästa förutsättningarna...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric