Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då..tankar i natten

 

nu när den kom

natten

i mörker

sakta i

tystnad som ljudlöst

gör alla tankar

 levande

 tankar som i

det svarta skrämmer fram

 dig ur 

tomheten

  i ensamhet och stilla mörker

och stiarinljus vaknar drömmar

tankar om allt

du och dig

och kärlek

man ser dagen

och i ljuset

    Hur ska jag

tänka nu

hur går mina tankar

när allt bara är om dig

vill du bjuda in mig

 tänder det sista ljuset

och hjärtat sitter kvar

     Bankar hårt

 slår i sten

Hårt i varje slag

känner det dig

allt ligger där

du i varje slag

 

men i tanken

 ligger jag själv

och  i mina ögon

är du inte

kvar

bara i svart

 




Fri vers av Gryft
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-25 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft