Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av lili och hennes senaste texter...


Lust

Hägrar hägern, fullfjädrad stiger jordens längtan

en doft att vederkvicka drift

lyfter fältens värma




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-26 14:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
En vårkänsla förnimms, trots tio minusgrader ute.
2008-12-27

  aol
så nära så vackert bravo
2008-12-26

  Eva Langrath VIP
Dina ord målar våren för mig.

Eva
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren