Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undran..

 

 

Ser jag bara halva ditt jag

den du visar mot mig

när jag har dig framför

Vad tänker du när du vänder dig


Halva du är inte mer än hälften

och jag som vill ha

hela kakan

gärna i bitar

vad är det jag aldrig får se


Jag smakar dig långsamt

kropp mot min mun

kyssar smek

men tror dina ord sållas

och du samlar allt för dig själv


Du älskar mig

hör jag dig viska

när du närmar dig mig

och jag är där nära

när jag är där

 i dig


Ljuger vi när vi säger

hur vi mår

pratar du osanningar

när vi vänder oss bort


Vi älskar och håller i

men då vi lämnar

pratar du då samma språk

tänker du på mig då


Är det samma känsla

i dina tankar

när jag sitter här

och du där

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 217 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-26 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft