Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot ett annat nytt



Jag vänder mig inåt nu,
vänder blad i en årsbok

ett torrt fnöske läppar
väntande sin första dagg

i urringningen faller längtan
droppar ur sorgefyllt hav

inte vacker
inte ful

kanske något där emellan

som inte låter sig fångas

annat än utifrån din blick
den som söker sig inåt

krackelerar i tomrummet
sörjer aldrig mer sin frånvaro

bara ett långsamt farväl
till det förgångna




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-26 17:18



Bookmark and Share


  Mona*
Långsamt farväl, för att ge rum till det nya. Vacker bild.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund