Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldslåga

Det finns ett knep
de uppgivna tar till
När något gått fel
och de är vilsna

De låter ljuset brinna
istället för att släcka det
De låter stearinet smälta
och bilda de tårar de har inuti

De låter en liten låga
bränna deras tvekan
De låter elden hela dem
och göra dem starka igen

Det är ett knep
de uppgivna tar till
Om de är vilsna
och vill hitta hem igen




Fri vers av Taurus
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 11:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus