Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar din melodi

 

 

Du nynnar så vackert

små härliga ljud

när mina händer

vandrar över din hud

 

Jag för dig långsamt

genom vår dans

händer mot din kropp

njutning i sakta balans

 

Läppar mot läppar

hud mot hud

och dina läppar

skapar vackra små ljud

 

Vi hör inte de andra

inte den andra musiken

du njuter av våran dans och

dina läppar gör mig aldrig besviken

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-27 12:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
skönt nära inpå...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft