Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

det fanns plats för tankar levde ett sammanhang i  tryggheten målade livet nyanser av lindens gröna enslighet i kärleken så rött lysande vilade en evighet av blåaste natt smekte mjuka penseldrag gryningens rosa för att få fatt den lilla strimman av violett som skymtade djupen ville jag stanna i soluppgångens löften

  solvärme slingrade sig i vildkaprifolens blommor

 lyfte med sina gula flammor orange

 så försiktigt stenens grå

klippans kontrast mot den svindlande vågen

aquamarin klar friskhet färgade himlens andetag

då ville jag vara för all tid




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-27 13:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En vacker tavla skapar du, som ger känslan där vill jag vara.

Eva
2008-12-28

  lyckeli
vackraste av paletter
med färger som
synkar samman
2008-12-27

  aol
utsökt fin poesi
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren