Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppande kranar ...

 

Lika irriterande som den

droppande kranen

är tystnden från dig

lika irriterande är

dina tysta tankar

medan mina droppar på


Här sitter man med längtan

Väntande på dig och dina ord

lyssnandes på den jäkla kranen

och mina tankar droppar tomt

i takt med pulsslag

till golvet

 

Jag väntar på du ska överösta

vattens dropp och mina hjärtslag

med dina ord

dämpa min längtande puls

 att du högljud ska storma in

dämpa sorlet från mig själv och

droppande tårar




Fri vers av Gryft
Läst 429 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-27 17:35



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En skön text..sättet du skriver på..underbart tycker jag!!
2009-01-05

  karenina VIP
träffsäker liknelse, gillas!
2008-12-28

  Blåbäret
tystnad är absolut en form av misshandel...snyggt fångat
2008-12-27

  Lena Krantz VIP
Finns det något mer irriterande och själsligt nedbrytande som tystnad när man inte vill ha den?

;o)
2008-12-27

  Sladjana Zubcevic
"Lika irriterande som den

droppande kranen

är tystnden från dig

lika irriterande är

dina tysta tankar

medan mina droppar på"
Vackert skrivet.
2008-12-27

  notsomad
berör...snygg metafor, det där med droppande kran.
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft